fbpx

Biennial Special Program 2022

Biannual Special Edition together with the New York City Films Infest

 

Tuesday, September 27, 2022

 

On Tuesday, September 27, 2022, screenings will be held from 11 a.m. to 11 p.m. at the Producers Club Theaters in Manhattan.
(Free entrance) – 358 West 44th Street, New York, NY, 10036

 

11:00 am False Victory (11 min) – Films Infest

11:12 am Discord (10 min) – Films Infest

11:22 am Ulisses (21 min) – Films Infest

11:45 am CABRERA, The ancestral Mediterranean (54 min) – Films Infest

12:40 pm THE MOST DANGEROUS MAN IN EUROPE. OTTO SKORZENY’S AFTER WAR (67 min) – Films Infest

2:00 pm Indelible (10 min) – Aphrodite Film Awards

2:10 pm Ocen Wings (12 min) – Aphrodite Film Awards

2:30 pm Steel Magnolia (15 min) – Films Infest

2:45 pm Amor Perdona (5 min) – Films Infest

2:50 pm Concrete Life (8 min) – Films Infest

3:00 pm The Lying Truth 48h  (3 min) – Films Infest

3:05 pm Recoil (11 min) – Films Infest

3:30 pm Blasco Ibáñez, the gaucho (80 min) – Films Infest

5:00 pm Skin Like Mine (8:27 min) – Films Infest

5:10 pm Star-Crossed (1:35 min) – Films Infest

5:15 pm I Need You (5 min) – Films Infest

5:20 pm Cartagena Boy (17 min) – Films Infest

5:40 pm Your way my way (16 min) – Films Infest

6:00 pm M23 – Cargo/ Mechanical (23 min)  – Aphrodite Film Awards

6:30 pm Lin (12 min) – Films Infest

6:45 pm Song of the sea (11 min) – Films Infest

7:00 pm The Invite (15 min) – Films Infest

7:15 pm A Wolf in the Asylum (75 min) – Films Infest

8:30 pm The Della Morte Sisters  (18 min) – Aphrodite Film Awards

8:50 pm Linnea’s Brain (5min) – Films Infest

8:55 pm Discord (10 min) – Films Infest

9:05 pm Crossroads (9 min) – Films Infest

9:15 pm Zoom In. (2 min) – Aphrodite Film Awards

9:20 pm Time (a musical short) (4 min) – Aphrodite Film Awards

9:30 pm On Sacred Ground (85 min) – Films Infest

 

Wednesday, September 28, 2022

 

The awards ceremony will be held in the emblematic “La Nacional” space at 239 W 14th St, New York, NY 10011.
The awards ceremony will begin at 7:00 p.m.

 

The awards ceremony will be presented by the Catalan composer and singer MEÏA SANTIAGO and entertained on piano by the composer Hayley Lam.

The statuettes will be distributed in more than 15 categories and all the prizes will be certified by the prestigious film distribution company Alexa Films from the United States, creator of the famous Aphrodite Film Awards festival in the Big Apple, which together with the NYCIFIF will hold a of its biannual awards in support of the great philosophy of the artistic manifesto signed and sponsored by Claudia Cardinale in the first edition of the Films Infest in Palma de Mallorca (2017), which was held in the spaces of the Fundación Pilar and Joan Miró Foundation.

To attend the awards ceremony you can make your reservation clicking on the following link:

 

https://filmfreeway.com/AphroditeFilmAwards/tickets/129305